Vad tycker våra kunder!

Välkomnande och fräsch klinik med en professionell och kunnig ägare. Rima Chabo, tack för välbemötandet och grym behandling.

På återseende.

Katrin Cäät Örs

KUNSKAP

KONSULTATION

FÖRTROENDE

TRYGGHET

De bästa egenskaperna finner du hos den professionella Rima på Clinique Desthetique.

Alltid bästa resultat Alltid nöjda kunder.

Allt fler väljer den omtalade Clinique Desthetique.

Välkommen du också!

Siam SK Kasto

Jag är så himla nöjd med resultatet på mina läppar!

Kan varmt rekommendera Rima!!

Hon var jättenoga med säkerheten och informerade bra innan behandlingen, så jag kände mig jättetrygg i hennes händer!

Mycket professionell och jättetrevlig! På återseende!

Amanda Bjurström

Ett ord, världsklass!

Simon Kasto

Hur nöjd som helst både med läpparna & bemötandet, riktig läppgudinna.

My Wilberg

Jag är verkligen såååååå nöjd! De proffsiga bemötandet man får, gör en trygg o säker!

Linn Ihatsu

Gjorde 3D bryn hos Rima idag, så sjukt nöjd med resultatet. Hon e verkligen bäst.

Isabella Pekkarinen

Grymt duktig med ett öga för perfektion är du Rima. Litar på dig och dina kunskaper till 100% och känner mig sjukt trygg i dina händer! Lyssnar på kundens vilja men säger alltid sanningen, även om den kan var ful och tråkig ibland, så är det precis då det ska vara! Less is something more.

Superfräsch klinik med kompetent och otroligt härlig behandlare! Rekommenderas starkt!

Bästa Rima.

Isabelle Deniz

Tack för ett proffsigt och trevligt bemötande! Jag är mer än nöjd och kommer garanterat tillbaka, bra genomgång och information innan, under och efter behandling, vilket gör att jag som kund känner mig trygg och lugn. Du är grym!

Sara Kanerva

Världens bästa service. Trevlig och utförlig konsultation. Mycket information så man känner sig lugn och säker. Trevlig och ren miljö. Allt rent och fräscht. Rekommenderas verkligen.

Marre Tellmer

Jag gör permanent ögonbryn i 12 år nu, och min mamma i mer än 30 år nu. Jag har varit på de bästa ställe i Brasilien, mitt hemland, och jag letade efter ett ställe i Sverige som kunde åtminstone vara så bra som i Brasilien. Sanningen? Den här tjejen har gjort den bästa permanent ögonbryn i mitt liv, jag har inte tillräckligt ord att uttrycka hur super mycket nöjd jag blev. Rima är en riktig konstnär. Inte bara det, men service är den bästa jag har hade i Sverige. Hon är otroligt trevlig, ge alla information som man kan tänka på. Man känner sig inte som en kund, men som en VIP-gäst. Jag brukar inte att göra recensioner men Rima förtjänar det. Rekommenderar henne högt och helt klart jag kommer att komma tillbaka.

Juliana Monti Paz

Grym klinik! Rima du gör mirakel! Jag har haft fobi för nålar och kom till Rima med panik och rädsla men hon fick mig att lugna ner mig och det gick hur bra som helst- Riktigt bra bemötande! Professionellt arbete! Fått komplimanger när de fortfarande är svullna. Stort tack Rima

Marina Koca