Permanent hårborttagning

För att framgångsrikt reducera hårväxt permanent arbetar vi med en av den mest moderna utrustning tillgänglig på marknaden idag. Utrustningen heter ZEMA 808 och är en högeffekts diodlaser som bl.a. är Sveriges snabbaste. Riskfritt, bevisat effektivt och våra kunder beskriver behandlingen som smärtfri! Med denna utrustning har vi möjlighet att behandla ljusa och tunna hårstrån tack vare tekniken Ultrapulsed Hair Removal.

Fillers

Vad är fillers och vad gör den?
Fillers är en substans av icke-animalisk hyaluronsyra som placeras under huden för att ge volym. Fillers är bland de mest populära estetiska behandlingarna över hela världen. Behandlingen ger omedelbar resultat, har låg risk och är dessutom icke-permanent. Det finns olika konsistens av fillers beroende på vart någonstans på ansiktet man önskar fylla ut. På konsultation inför en behandling får du en ordentlig genomgång av vad fillers är och dess risker. På Clinique D’esthetique erbjuder vi märken som Stylage, Juvederm, Teosyal, Zfill och Uma Jeunesse.

Botox

Botulinum toxin typ A ( Botox ) är ett ämne som tillfälligt förlamar och minskar muskelns funktion. Efter en botox behandling blir huden slätare och man dämpar mimiken mellan ögonbrynen och pannan. Botox skall ej användas under graviditet och inte heller under amning.

Skin Boosters

Till Skinbooster använder vi oss av franska Cytocare som kommer från Revitacare. Den innehåller hyaluronsyra och 50 olika ingredienser som förbättrar hudkvaliten. Man injicerar serumet fördelat i hela ansiktet. Man rekommenderar en kur på 3ggr med 4 veckors mellanrum. Skinbooster minskar rynkor, korrigerar hudens åldrande, förbättrar lyster, hög hydration och återger tonicitet och elasticitet.

Kosmetisk tatuering för ögonbryn (Microblading)

Microblading är känt under många olika namn som till exempel Taffy-metoden, 3D, 6D, eyebrow embroidery och microbladsteknik. Själva tekniken går ut på att man sätter in små, tunna blad av pigment i överhuden, ett blad består av 10-16 nålar som implementerar färg i epidemis.

Microneedling

Microneedling är en otrolig populär behandlingsmetod mot olika hudproblem. Den är unik med sina 12 tunna och sterila engångsnålar som skapar en kontrollerad skada i huden.

Nål djup kan användas från 0,25 till 2,5 mm. Det krävs 3-6 behandlingar beroende på vilken skada huden har. Beroende på önskemål med behandlingen så anpassas nål djup.Det kan ta upp till en vecka för huden att läka beroende på önskade nål djup. Efter behandling uppstår en stark rodnad och svullnad som är tecken på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process där skorpor uppstår efter 1-2 dagar. Syftet med denna behandling är att skapa en kontrollerad skada i huden för att bryta ner ditt befintliga kollagen så att huden ska börja reparera skadan och därmed ett nytt kollagen tillväxt börjar produceras.

Eftervård av microneedling kräver ett stort ansvar.

Du får EJ.

  • Exponeras i solen

  • Bada i klorvatten samt saltvatten

  • Skrapa bort skorpor för en snabbare läkning, för då uppstår ärr

  • Använda krämer med syror och blekning

  • Använda makeup

  • Träna

  • Torka ansiktet hårt med handduken, enbart dutta så skorporna EJ rivs bort

Det är extremt viktigt att använda hög SPS 50 om du vistas ute.

Som en naturlig reaktion börjar kroppen reparera skadan och nytt kollagen produceras. Resultatet blir en föryngring av huden, bättre hudstruktur och kondition.

Microneedling rekommenderas till bland annat: reducering av fina linjer, acneärr, pigmentfläckar, huduppstramning, bristningar, operationsärr och solskadad hud.